Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Tämäniltainen Meri-Porin vaalipaneeli nähtävänä seurakunnan Facebook-sivuilla

20.5.2021 14.57

Tänä iltana klo 18.00 alkaen yleisö pääsee seuraamaan Meri-Porin kirkkoherranvaalipaneelia seurakunnan Facebook-sivujen kautta.

Kirkkoherran virkaan ovat ehdolla vt. kirkkoherra Tuija Kruus, 58, kappalaiset Samu Repo, 46, ja Pasi Virta, 53, kenttärovasti Timo Waris, 55, ja seurakuntapastori Ilkka Riihimäki, 35.

Heitä haastattelevat Pihlavan kirkon juhlasalissa noin tunnin kestävässä paneelissa toimittajat Asta Matikainen ja Seppo Kummala.

Myös Porin ev.lut. seurakuntayhtymän viestintäpalvelut on tentannut ehdokkaita. Heidän vastauksensa kuvallisine esittelyineen ovat kaikkien nähtävillä netissä Pihlavan vaalipaneelin jälkeen osoitteessa https://www.kirkkoporissa.fi/meri-porin-seurakunta/kirkkoherran-vaali-2021.