Meri-Porin seurakunnan kirkkoherranvaali 2021

Samu Repo
on uusi Meri-Porin seurakunnan kirkkoherra

Uutinen 22.6.2021

Virkaa hakeneiden esittelyt löytyvät tämän sivun alasivuilta.

__________________________________

kirkkoporissa.fi -uutinen 23.5.2021

Meri-Poriin pyrkivistä Kruus, Repo ja Waris lähetetään testeihin

23.5.2021 19.53

Meri-Porin seurakunnan seurakuntaneuvosto päätti tänään sunnuntaina pitämässään kokouksessa lähettää Psykologitiimin Päämäärä Oy:n laajaan avainhenkilöstön soveltuvuustutkimukseen Meri-Porin vt. kirkkoherran Tuija Kruusin, Eurajoen johtavan kappalaisen Samu Revon ja kenttärovasti Timo Wariksen.

Psykologitiimin Päämäärä Oy:n edustajat selvittävät testien tuloksia seurakuntaneuvostolle keskiviikkona 9. kesäkuuta.

Uusi kirkkoherra on määrä valita tiistaina 22. kesäkuuta.

__________________________________

Meri-Porin kirkkoherran virkaan tuli 1.4. päättyneeseen määräaikaan mennessä  viisi hakemusta. Virkaa hakivat

Tuija Kruus, Meri-Porin seurakunnan vt. kirkkoherra
Samu Repo, Eurajoen seurakunnan kappalainen
Ilkka Riihimäki, Rauman seurakunnan seurakuntapastori
Pasi Virta, Keski-Porin seurakunnan kappalainen
Timo Waris, Puolustusvoimien kenttärovasti

Tuomiokapituli todettua jokaisen ehdokkaan vaalikelpoiseksi uuden kirkkoherran valintaprosessi etenee näillä askelmerkeillä:

• Ehdokkaiden vaalitentti pidetään torstaina 20. toukokuuta klo 18.00 alkaen Pihlavan kirkolla. Koronarajoitusten takia paikan päällä ei saa olla yli 20 henkeä.

• Paneelin videotallenne on katsottavissa  Meri-Porin seurakunnan Facebook-sivuilla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

• Päätös soveltuvuustutkimukseen lähetettävistä hakijoista tehdään sunnuntaina 23. toukokuuta hakemusten, kapitulin arvion, haastattelujen ja torstaisen vaalipaneelin perusteella. Soveltuvuustutkinnan suorittaa Turussa Psykologitiimi Päämäärä Oy.

• Soveltuvuustestien tuvlokset ja keskustvidetallenneooista luottamushenkilöiden kesken tapahtuu Meri-Porin seurakuntaneuvoston iltakoulussa Pihlavassa keskiviikkona 9. kesäkuuta. Päämäärän edustaja tai edustajat esittelevät soveltuvuustutkimusten tulokset seurakuntaneuvostolle.

• Meri-Porin seurakuntaneuvosto valitsee uuden kirkkoherran kelpoisuusehdot täyttävistä hakijoista välillisessä vaalissa kokouksessaan tiistaina 22. kesäkuuta.
    Reposaaren Junnilan takarantaa

Vaalin valmistelijana toimi lääninrovasti, Keski-Porin kirkkoherra Heimo Hietanen