Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Henkilöstö suunnilleen ennallaan seurakuntayhtymässä

17.6.2020 21.50

Porin yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi keskiviikkoisessa kokouksessaan Porin ev.lut. seurakuntayhtymän viime vuoden tilinpäätöksen ja henkilöstötilinpäätöksen.

Vakinaisia työntekijöitä oli yhtymässä katsauskaudella 211 (213) ja määräaikaisia 136 (137). Suluissa ovat edellisen vuoden vastaavat luvut.

Myös henkilöstön vaihtuvuus on seurakuntayhtymässä pientä, sillä uusia vakituisia työntekijöitä tuli 17 ja lähti 18.