Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Seurakuntayhtymälle oma tietosuojapolitiikka

27.2.2019 18.20

Yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi kokouksessaan yhtymän tietosuojan yleiset periaatteet.

Seurakuntayhtymässä sitoudutaan kunnioittamaan ja toteuttamaan asianmukaista tietosuojaa, mm. henkilötietoja käsitellään ja käytetään asianmukaisesti ja vain sellaisessa tarkoituksessa, joka on perusteltua seurakunnan toiminnan kannalta. Käsittely rajoitetaan siihen, mikä on tarpeellista käyttötarkoituksen mukaan, kuten jäsensuhteen hoitamiseen tai seurakunnan toimintaan osallistumiseen. 

Jokainen työntekijä, vapaaehtoistyöntekijä ja luottamushenkilö on velvollinen ottamaan omassa toiminnassaan huomioon tietosuojaan liittyvät ohjeistukset ja asianmukaiset menettelytavat. Kaikkia heitä sitoo lakisääteinen tai erikseen kirjallisesti sovittu salassapitovelvollisuus. Henkilötietoja säilytetään vain sen ajan, kuin laissa on vaadittu tai käsittelyn tarkoitus edellyttää. Kun henkilötietoja ei enää tarvita, ne poistetaan.