Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Epäasiallinen käytös aisoihin

12.9.2018 17.54

Porin yhteinen kirkkoneuvosto on päättänyt, että seurakuntayhtymä ottaa käyttöön toimintaohjeet työpaikan ristiriitatilanteita varten sekä Hyvään käytökseen sitoutuminen –mallin.
Taustalla on kirkon pääsopijaosapuolten suositus seurakunnille siitä, että ne ehkäisevät epäasiallista kohtelua ja häirintää valmistelemalla ja hyväksymällä hyvää käytöstä koskevan sopimuksen ja toimintaohjeet työpaikan ristiriitatilanteita varten.

Seurakunnille on annettu valmisteluprosessia varten kaksi mallia: Hyvään käytökseen sitoutuminen ja Toimintaohjeet työpaikan ristiriitatilanteita varten.

Kirkon työmarkkinalaitoksen laatima ohjeistus ja mallit löytyvät Sakastin sivuilta yleiskirjeestä A 3/2018.