Kesä- ja tiekirkkojen aukioloajat kesällä selvillä

15.3.2018 11.35

Kesä- ja tiekirkot ovat tulevana kesänä auki, ja oppaat ovat paikalla aikavälillä 18.6.–12.8.

Seurakuntayhtymän kirkoista tiekirkkojen status on Keski-Porin ja Noormarkun kirkoilla.

Ahlaisten kirkko: Arkisin klo 12–18. Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10.

Keski-Porin kirkko: Arkisin klo 10–18. Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10. Tiekirkko.

Noormarkun kirkko: Arkisin klo 12–18. Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10. Tiekirkko.

Reposaaren kirkko: Arkisin klo 12–18. Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 12.