Kirkkopuistossa Soi ensi viikolla!

4.7.2017 09.44

Kirkkopuistossa Soi on Porissa järjestettävä jokakesäinen hengellisen musiikin festivaali. Sen järjestäjänä toimii Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Viiden päivän pituinen tapahtuma koostuu Keski-Porin kirkossa ja kirkkopuistossa pidettävistä ilmaiskonserteista.

Tapahtuma on kasvanut 20 vuoden aikana länsirannikon suurimmaksi vuosittaiseksi hengelliseksi tapahtumaksi. Kirkkopuistossa Soi on muodostunut brändiksi sekä tärkeäksi kohtaamispaikaksi. Sanan ja musiikin ohella voi nauttia maineikkaan Kirkkopuistossa Soi -kahvion maistuvia tuotteita. Tapahtuman aikana vanhemmat voivat jättää lapset ilmaiseen ja valvottuun lapsiparkkiin ja osallistua Kirkkopuiston konsertteihin. Lisäksi alueelta löytyy ensiapu- ja info-pisteet sekä keskusteluja varten rukouspalvelu.

Kirkkopuistossa Soi järjestetään kokonaan vapaaehtoisten voimin. Konsertit ovat kaikille ilmaisia, ainoastaan joidenkin konserttien aikana kerätään vapaaehtoinen kolehti. Pelkästään kahvilassa vapaaehtoisia on mukana noin 50 ja yhteensä Kirkkopuistossa on talkoolaisia mukana noin 160.

Tapahtuma järjestetään vuosittain heinäkuun puolivälissä samaan aikaan SuomiAreenan ja Pori Jazzin kanssa.

Tutustu ohjelmaan tapahtuman sivuilla.