Kirkkopuistossa Soi

Kirkkopuistossa Soi on Porissa järjestettävä joka kesäinen hengellisen musiikin festivaali. Sen järjestäjänä toimii Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Viiden päivän pituinen tapahtuma koostuu Keski-Porin kirkossa ja kirkkopuistossa pidettävistä ilmaiskonserteista.

Tapahtuma on kasvanut 20 vuoden aikana länsirannikon suurimmaksi vuosittaiseksi hengelliseksi tapahtumaksi. Kirkkopuistossa Soi on muodostunut brändiksi sekä tärkeäksi kohtaamispaikaksi. Sanan ja musiikin ohella voi nauttia maineikkaan Kirkkopuistossa Soi -kahvion maistuvia tuotteita.  Tapahtuman aikana vanhemmat voivat jättää lapset ilmaiseen ja valvottuun lapsiparkkiin ja osallistua Kirkkopuiston konsertteihin. Lisäksi alueelta löytyy ensiapu- ja info-pisteet sekä keskusteluja varten rukouspalvelu.

Kirkkopuistossa Soi järjestetään kokonaan vapaaehtoisten voimin. Konsertit ovat kaikille ilmaisia, ainoastaan joidenkin konserttien aikana kerätään vapaaehtoinen kolehti. Pelkästään kahvilassa vapaaehtoisia on mukana noin 50 ja yhteensä Kirkkopuistossa on talkoolaisia mukana noin 160.

Tapahtuma järjestetään vuosittain heinäkuun puolivälissä samaan aikaan SuomiAreenan ja Pori Jazzin kanssa.

Ohjelma 2017

Ke 12.7.
klo 15 Hannu Huhtala & Vox Humana
klo 17 CASH ONLY
klo 19 Heikki Sarmanto John the Baptist kirkossa

To 13.7.
klo 15 Duo Converdose
klo 17 Brosef
klo 19 Jussi Syren & Tje Groundbreakers
klo 21 Jukka Leppilampi

Pe 14.7.
klo 15 Gospel Covertajat
klo 17 Kristoffer Streng
klo 19 KLS
klo 21 Jippu

La 15.7.
klo 13 Lastenkonsertti Jukka Salminen
klo 15 Pro Fide
klo 17 Jukka Salminen & Co.
klo 19 Mc Domas
klo 21 Daikini

Su 16.7.
klo 10 Radiojumalanpalvelus, piispa Kaarlo Kalliala
klo 12 Päiväjuhla, musiikki Perttu Mathlin
klo 15 Päätöskonsertti Antero Laukkanen, Leevi Ahopelto & Via-yhtye

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy!
Kirkkopuistossa Soi -tapahtuman ohjelmaa kesällä 2017.