Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Yhtymän ensimmäisen neljänneksen taloustoteutuma hyvällä mallilla

18.5.2022 18.26

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän ensimmäisen neljänneksen tulos on pysynyt lähes edellisvuoden hyvällä tasolla. Tähän vaikuttaa toimintatuottojen kasvu ja verotulojen kasvu edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Talousarvion käyttötalousosassa toimintakatteen toteutumisprosentti on maaliskuun loppuun mennessä 21,9 prosenttia, joka tasaisen kehityksen mukaan olisi 25. Euroissa 3,1 prosenttiyksikön alitus tasaisesta kertymästä merkitsee 390 000 euron suuruista nettomenojen alitusta.

Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsi toteutuman tiedoksi tämänpäiväisessä kokouksessaan.