Hyppää sisältöön

Silokallio - Kullaan metsien kätkemä aarre

Silokallion monipuolisissa ja luonnonläheisissä puitteissa järjestyvät niin leirit, seminaarit, kurssit ja koulutukset sekä juhlat. Meiltä voit tilata tilaisuuteesi sopivan palvelukokonaisuuden tarjoiluja ja majoitusta myöden. 

Kokouspaketteihin sisältyvät myös kannettava tietokone, datatykki, fläppitaulu ja muut kokousvälineet. Kokoustilojen kalustus on myös muunneltavissa tarpeidenne mukaisesti.

”Aivan mahtavat maisemat teillä täällä!”

HUOM!
Tiedote 21.9.2022: 
Silokallion toimintakeskuksen majoitustilat eivät ole käytössä
kuntokartoituksessa ilmenneiden puutteiden vuoksi.
Koskee tämän syksyn ja vuoden 2023 varauksia.

Silokallion rantametsää

Tilat

Ruokasalissa pääset nauttimaan maukasta oman keittiön valmistamaa ruokaa. Tarjolla on aamupalaa/brunssia, lounasta, päivällistä sekä iltapalaa asiakaslähtöisesti ja eritysruokavalioita huomioiden. Perusmuodossaan 80-paikkaiseen ruokasaliin mahtuu tarvittaessa kerralla 120 ruokailijaa. Sali on muunneltavissa myös pienempiin tilaisuuksiin. Ruokailun lomassa voit lepuuttaa silmiäsi salin ikkunoista avautuvassa taianomaisessa näkymässä Joutsijärvelle. 

Pianosali on muunneltavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Tilassa voidaan pitää niin koulutuksia kuin perhejuhlia. Pianosaliin mahtuu 70 henkeä ja salista löytyy hyvä piano.

Alakerran luentosali voidaan varata pöydillä tai pelkillä tuoleilla. Pöytien kanssa tilaan mahtuu 60 henkilöä ja tuoleilla 90. Luentosalista löytyy valmiiksi kannettava tietokone, datatykki, fläppitaulu sekä muut kokousvälineet. 

Alakerran oleskelutilassa on tilaa 30 henkilölle. Täällä voi mm kokoontua päivän aikana kokouksen taukojen aikana. Tila voidaan yhdistää luentosaliin.

Majoituksesta löytyy kokoustilat 35 henkilölle. Nämä muuntautuvat kokous käytöstä harrastetilaksi tai vaikka illanistujaisiin.

Saunatilat rannassa antavat mahdollisuuden rentoon olemiseen ja viihtymiseen. Silokalliolta löytyy kaksi isoa saunaa sekä takkahuone johon mahtuu 30 henkeä. Takkahuonetta voi varata illan istujaisiin sekä pieniin kokouksiin. Uimaan pääsee suoraan saunasta sekä talvisin pääsee pulahtamaan avantoon.

Ihana pieni kappelimme tarjoaa tilat erilaisiin kirkollisiin tapahtumiin. Istumapaikat 70 hengelle.

Alueellamme paljon paikoitustilaa.

Majoitusrakennus, kappeli, rantasauna sekä päärakennuksemme yläkerta ovat liikuntaesteettömiä.

 

 

 

 

Palvelut

Silokallio keittiön antimet saavat veden kielelle!

Silokallion kahvipöydän antimia

Majoitus

Silokallio tarjoaa esim. leiri- ja kurssikäyttöön neljä erillistä, 10 huoneen majoitussiipeä. Huoneissa on wc, suihku, vuoteet kahdelle sekä kaksi laivasänky -lisävuodetta. Lisäksi löytyy koko joukolle riittävä monitoimitila.

On myös mahdollista varata pieniä yksiöitä ja kaksioita, joissa on yöpymistilaa 2–6 henkilölle, wc + suihku sekä keittiö kaikkine tarvikkeineen.

Suurin majoitustilamme tarjoaa yösijan 6–7 henkilölle. Varustukseen kuuluu olohuone sekä keittiö kaikkine tarvikkeineen, wc, suihku ja oma sauna. 

Yhteensä Silokalliolta löytyy edullista majoitustilaa 170 henkilölle. 

Silokallion majoitussiiven aula

 

Löydät meidät täältä:

Kysele lisää - tee varaus
p. 044 730 9688

Porin seurakuntayhtymä

Junnila

Takaranta 9

28900 PORIAvaa tästä

Yhteydenottolomake