Reposaaren Junnila

Merellinen, tasokas, täysin uudistettu kokoontumispaikka Porin Reposaaressa.
Vuosi 2020 on  Junnilan 73. palveluvuosi.

Tilat

Junnilan henkeä salpaava merinäkymä avautuu suoraan 90 hengen ruokasalista.  Ruokasalissa pääset nauttimaan maukasta oman keittiön valmistamaa ruokaa. Tarjolla on aamupalaa/brunssia, lounasta, päivällistä sekä iltapalaa asiakaslähtöisesti ja eritysruokavalioita huomioiden.

Päärakennuksessa iso juhlasali johon mahtuu 100 henkeä. Mahdollisuus myös varata jakelukeittiö.
Päärakennuksen yläkerrassa 3 kokoustilaa 30-60 henkilölle.

Junnilan lammen rannalla pieni linna Ankkala, joka sopii esimerkiksi pienimuotoiseen vihkimistilaisuuteen.

Majoitustila, ruokala sekä päärakennus ovat liikuntaesteettömiä. Päärakennuksessa hissi.

Palvelut

Tarjolla on upeiden rantamaisemien lisäksi hyvät kokoustilat

Majoitus

Junnila tarjoaa yöpymistilaa 24 huoneen verran. Huoneissa wc, suihku sekä vuoteet kahdelle henkilölle.
Majoitusrakennuksessa yhteinen keittiö/oleskelutila, jossa voi järjestää ohjelmaa.

Löydät meidät täältä:

Kysele lisää - tee varaus