Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus ja osa kirkon kasteopetusta. Näistä lähtökohdista käsin toimimme sekä arkena että sunnuntaina. Kaikki lapset ovat tervetulleita! Lapsi voi osallistua 3–4 -vuotiaasta alkaen ilman omaa aikuista. Kuviskirkko on suunnattu enemmän kouluikäisille.

Ajat ja paikat

• Teljän kirkko sunnuntaisin klo 10–11, alkaa 13.1.2019 ja päättyy 5.5.2019
  • Kuviskirkko torstaisin klo 17–18.30 Teljän kirkolla, Eija Kymäläinen ja Arja-Riitta Ihalainen, 10.1.2019 ja päättyy 25.4.2019.
  • Kuvataidepyhäkoulussa toteutetaan raamattuopetuksen inspiroimana taidetyö. Toteutuksessa painotetaan luovuutta ja lasten omat näkemykset asetetaan etusijalle. Tarkoitus on, että lapset oppivat ilmaisemaan itseään kuvataiteen keinoin eri tekniikoita käyttäen. Vuoden aikana käymme läpi kaikki oleellisimmat taidetekniikat: maalaamme akryylimaaleilla ja akvarelliväreillä, teemme pastelli-, hiili- ja tussitöitä sekä kolmiulotteisia töitä kuten keramiikkaa. Kokeilemme myös erilaisia sekatekniikoita ja opiskelemme grafiikan alkeita tekemällä painokuvia. Värioppi-, sommittelu- ja muu teorianopetus tulevat työskentelyn ohessa. Kuvataidepyhäkoulu soveltuu parhaiten kouluikäisille, mutta pienemmätkin ovat tervetulleita.

Katso myös

Lastenkirkko.fi -sivusto pitää sisällään mielenkiintoista materiaalia ja pelejä lapsille. Jos Minecraft -peli on mieleesi, käy katsomassa Fisucraft.fi -sivua.