Lavian seurakunta

Yli 190 vuotta ovat lavialaiset saaneet kokoontua omaan kirkkoonsa, nähdä erilaisten aikojen tulevan ja menevän. Tärkein on kuitenkin aina säilynyt: Evankeliumi, joka on muuttumaton ja tuo toivon ihmisen elämän arkeen ja juhlaan. Yhdessä elämällä ja jakamalla kokemuksiamme ja elämän todellisuutta, kannamme itse kukin evankeliumin todellisuutta oman arkemme keskelle.

Näiltä sivuilta löydät tiedot siitä, mitä seurakunnassamme tapahtuu. Tietoja löytyy myös Kirkkosanomista, mikä on Porin ev.lut. seurakuntayhtymän viestintälehti. Tietoa löytyy myös Satakunnan Kansasta, Satakunnan Viikosta, Facebookista (Linkki sinne sivun alareunasta) Alueviestistä ja maanantain Kankaanpäänseutu-lehdestä.

Tuija Kruus

vs. kirkkoherra

Yhteys

Seurakuntatoimisto: ma  9-17, ke 14-17 ja pe 9-14, ti ja to suljettu.
Lavian seurakunnan sähköposti: lavia.srk@evl.fi
Facebook: Lavian seurakunta
Instagram: #lavianseurakunta

Viikottain

Messu sunnuntaisin klo 10, poikkeukset näet seurakuntatiedoista

Varhaisnuorten kerho tiistaisin klo 13 - 16.30

Avoin päiväkerho tiistaisin klo 9.30–11.30

Tämmösten Tupa (Keskustie 3) avoinna kahvittelua ja mukavaa yhdessäoloa varten perjantaisin klo 9.30–12

Sankarihautojen ja muistomerkkien hoitovuorot 2019

Kuukausittain

Raamatun äärellä -keskusteluryhmä naisille kuukauden 1. maanantai klo 14 srk-kodissa

Miesten Raamattupiiri kuukauden toiseksi viimeinen torstai klo 19  srk-kodissa

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta ja seurakuntatoimistosta.