Lavian seurakunta

Yli 190 vuotta ovat lavialaiset saaneet kokoontua omaan kirkkoonsa, nähdä erilaisten aikojen tulevan ja menevän. Tärkein on kuitenkin aina säilynyt: Evankeliumi, joka on muuttumaton ja tuo toivon ihmisen elämän arkeen ja juhlaan. Yhdessä elämällä ja jakamalla kokemuksiamme ja elämän todellisuutta, kannamme itse kukin evankeliumin todellisuutta oman arkemme keskelle.

Näiltä sivuilta löydät tiedot siitä, mitä seurakunnassamme tapahtuu. Tietoja löytyy myös Kirkkosanomista, mikä on Porin ev.lut. seurakuntayhtymän viestintälehti. Tietoa löytyy myös Satakunnan Kansasta, Satakunnan Viikosta, Facebookista (Linkki sinne sivun alareunasta) Alueviestistä ja maanantain Kankaanpäänseutu-lehdestä.

Tervetuloa sanan kuulolle!

Tuija Kruus

vs. kirkkoherra

Yhteys

Seurakuntatoimisto: palvelemme sähköisesti lavia.srk@evl.fi ja puhelimitse 044 731 0201

• ma klo 9-17
  • ke 14-17 - Huom: keskiviikkona 26.8. ja 2.9. vain puhelinyhteys
  • pe 9-14

Lavian seurakunnan sähköposti: lavia.srk@evl.fi
Facebook: Lavian seurakunta
Instagram: #lavianseurakunta

Viikottain

Messu sunnuntaisin klo 10, poikkeukset näet seurakuntatiedoista

Avoin päiväkerho tiistaisin klo 9.30–11.30

Tämmösten Tupa (Keskustie 3) avoinna kahvittelua ja mukavaa yhdessäoloa varten perjantaisin klo 9.30–12

Sankarihautojen ja muistomerkkien hoitovuorot 2020

Kuukausittain

Raamatun äärellä -keskusteluryhmä naisille kuukauden 1. maanantai klo 14 srk-kodissa.

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta ja seurakuntatoimistosta.

Seurakuntasihteeri
Lavian seurakunta

Seurakuntatoimisto on auki ma 9-17, ke 14-17 ja pe 9-14. Huom - poissa viikolla 41.

Vs. Kirkkoherra

Vapaapäivät yleensä to-pe