Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uusi krematorio on ensi vuoden suurin investointihanke Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä

26.11.2021 15.25

Porin yhteinen kirkkovaltuusto käsittelee kokouksessaan 15. joulukuuta seurakuntayhtymän ensi vuoden budjettia, jossa suurimmaksi investoinniksi tulossa olevaan krematorion suunnitteluun on osoitettu rahaa 460 000 euroa.

Ensi vuosi on metsähautausmaalle tulevan uuden krematorion suunnittelun kannalta ratkaisevan tärkeä vuosi.

Ainakin alkuvaiheessaan yksiuuniseksi kaavaillun krematorion on määrä valmistua vuonna 2023. Tuhkattavat vainajat ovat pääosin Porista ja sen ympäristöstä.

Koko hankkeen kustannusarvio on 4,5 miljoonaa euroa.

Paraikaa on menossa ympäristöluvan hakuprosessi. Lupaa haetaan tässä vaiheessa varmuuden vuoksi kahdelle uunille.