Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Silokallion runsaan 0,3 miljoonan euron hankesuunnitelma hyväksyttiin

3.11.2021 13.19

Porin yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi tänään kokouksessaan Silokallion kurssikeskuksen runsaan 0,3 miljoonan euron hankesuuunnitelman.

Hyväksytyssä investointibudjetissa kuluvalle vuodelle on varattu 160 000 euroa Silokallion keittiöremontille. Ensi vuoden suunnitelmassa on varattu 150 000 euroa hankkeen jatkolle.

Kyseessä on suuruusluokaltaan yli 300 000 euron hanke, jossa uudistetaan keittiön laitekantaa, ilmanvaihtoa ja sähkötekniikkaa. Hankkeen toteutus ajoittuu näin ollen kahdelle vuodelle, toiminnallisesti hiljaisempaan ajankohtaan.

Silokallion kurssikeskus on rakennettu vuonna 1983, mutta perusparannuksia, toiminnallisia tai rakenteellisia uudistuksia kohteessa on tapahtunut hyvin maltillisesti menneiden vuosien aikana. Kuluneet vuosikymmenet alkavat näkyä, vaikka kohteen ylläpitoon onkin panostettu, ja eritoten tekniikka on osoittanut vanhenemisen merkkejä.