Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Luottotappiot vähentyneet vuodessa kahdella kolmasosalla

3.11.2021 12.59

Porin yhteinen kirkkoneuvosto kirjasi keskiviikkoisessa kokouksessaan vuoden aikana kertyneitä luottotappioita kuluiksi ao. tehtäväalueille yhteensä 2 663,94 euroa.

Määrä on vuodessa pudonnut kahdella kolmasosalla, sillä lokakuulta 2019 syyskuulle 2020 hyväksyttiin luottotappioita yhteisen kirkkoneuvoston marraskuun 2020 kokouksessa 8 247 euroa.

Eniten luottotappioita eli 1 503 euroa on menneen vuoden aikana kertynyt hautauspalveluille.