Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Yhteistyötoimikunnan jäsenten nimet selville myöhemmin

6.10.2021 17.33

Porin yhteinen kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan keskiviikkona, että seurakuntayhtymän tulevaan yhteistyötoimikuntaan valitaan HTH-päällikkö Eeva Uusimäen lisäksi kaksi työnantajan edustajaa sekä työsuojeluvaltuutetut ja pääluottamusmiehet.

Valittavien henkilöiden nimet selviävät tuonnempana siinä vaiheessa, kun kaikki valinnat on suoritettu.