Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Porin aluekeskusrekisterille toimipiste Saloon

6.10.2021 17.23

Porin yhteinen kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se perustaa Porin aluekeskusrekisterin toimipisteen Saloon ensi vuoden alusta alkaen sopimusehtojen mukaisesti.

Esityksen perusteluissa todetaan, että aluekeskusrekisterin toiminta-alueen laajentuessa ja aluekeskusrekisterin isäntäseurakuntayhtymän ja sopijaseurakuntien jäsenmäärän kasvaessa aluekeskusrekisterin laajentumisen myötä, on perusteltua, että Saloon perustetaan toimipiste.

Porin aluekeskusrekisterin toiminta on verkostomaista. Porissa on aluekeskusrekisterin toimisto, johon sijoittuualuekeskusrekisterin johtaja, työnjohdosta vastaava rekisterinhoitaja ja asiantuntija- sekä palveluhenkilöstöä.

Jatkossa niin Raumalla kuin Salossa ovat aluekeskusrekisterin toimipisteet, joihin sijoittuu kolme työntekijää, joista yksi toimii rekisterisihteerinä.