Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uuden krematorion suunnittelijat valittu

6.10.2021 17.16

Porin yhteinen kirkkoneuvosto on valinnut kilpailutuksen kautta Porin metsähautausmaan krematorion

suunnittelijat.

Arkkitehtisuunnittelijaksi on valittu arkkitehtitoimisto Lasse Kosunen Oy 59 500 eurolla, rakennesuunnittelijaksi Etteplan Finland Oy 47 000 eurolla, LVIAJ-suunnittelijaksi Etteplan Finland Oy hintaan 31 400 eurolla ja sähkösuunnittelijaksi Etteplan Finland Oy hintaan vajaalla 11 000 eurolla.

Geosuunnittelua ja pohjatutkimuksia koskevan kilpailutuksen voitti Ramboll Finland Oy vajaan 16 000 euron tarjouksellaan.