Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Hautala Honkajoen kappalaiseksi

6.10.2021 10.21

Säkylä-Köyliön vs. kirkkoherra, Lavian entinen kirkkoherra Anna-Kaisa Hautala on valittu Honkajoen kappeliseurakunnan kappalaisen virkaan Kankaanpäähän kappelineuvoston yksimielisellä päätöksellä.

Virkaa haki neljä henkilöä, joista kolme todettiin päteviksi. Paikka tuli auki, kun Honkajoen kappeliseurakunnan kappalainen Johan Lampinen jäi eläkkeelle lokakuun alussa.

Hautalasta tulee näin Kankaanpään seurakunnan toinen naispappi.