Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Urkuri Markku Mäkisen tulo Pori Organiin peruuntui

4.10.2021 15.49

Urkuri Markku Mäkisen esiintyminen eilen käynnistyneen Pori Organ -urkufestivaalin kahdessa konsertissa on valitettavasti peruuntunut.

Pori Sinfoniettan konsertissa torstaina 7. lokakuuta Marco Enrico Bossin urkukonserton tilalla kuullaan Franz Schubertin 4. sinfonia.

Lauantain konsertissa 9. lokakuuta soittaa Pori Organ -festivaalin nuorena urkutaiteilijana vuonna 2018 debytoinut Aleksanteri Wallius