Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Taloustoteutuma selvästi viimevuotista parempi

8.9.2021 20.03

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän kuluvan vuoden taloustoteutuma näyttää vuoden alkupuoliskon osalta selkeästi vuodentakaista paremmalta.

Vuoden puolivälissä tulos on runsaat 1 357 000 euroa, joka on edelliseen vuoteen verrattuna yli 80 prosenttia parempi. Kuluvan vuoden budjettiin verrattuna tulos on puolitoista miljoonaa euroa parempi.

Verokertymä on puolestaan 4,2 prosenttia paremmalta tasolla viime vuoteen verrattuna.

Tänä vuonna toimintatulot ovat kasvaneet toimintamenojen kasvua enemmän. Toimintatuloja kertyi tammi-kesäkuussa keskimääräistä tasoa vähemmän 362 000 euroa. Henkilöstömenot puolestaan alittavat tasaisen kertymän 221 000 eurolla ja muut kuin henkilöstömenot 477 000 eurolla.

Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsi taloustilanteen tiedoksi kokouksessaan keskiviikkona.