Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Veroprosentista äänestettiin kirkkoneuvostossa

8.9.2021 19.33

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän veroprosentti vuodelle 2022 äänestytti tänään Porin yhteisessä kirkkoneuvostossa.

HTH-päällikön esitys nykyisestä veroprosentista voitti äänestyksessä Simo Korpelan esityksen veroprosentista 1,6 äänin 11-2. Korpelan mukana äänesti samoin Jorma Hännikkälä.

Lopullisen päätöksen ensi vuoden veroprosentista tekee tuonnempana kokoontuva yhteinen kirkkovaltuusto.