Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Tuomiokapituli nimitti Samu Revon Meri-Porin vt. kirkkoherraksi

2.9.2021 16.44

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on nimittänyt Samu Revon Meri-Porin seurakunnan vt. kirkkoherraksi lokakuun alusta lukien siihen asti, kunnes Meri-Porin kirkkoherran vaali saa lainvoiman.

Hänelle on myös myönnetty virkavapaata Eurajoen johtavan kappalaisen virasta samasta hetkestä lukien.

Meri-Porin kirkkoherranvaalissa ehdolla ollut vs. kirkkoherra Tuija Kruus on tehnyt taannoisesta välillisen vaalin tuloksesta oikaisuvaatimuksen seurakuntaneuvostolle.