Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Piispa Mari Leppänen vierailee Porissa tulevana lauantaina

31.8.2021 15.06

Turun piispa Mari Leppänen vierailee Porissa tulevana lauantaina 4. syyskuuta. Ensimmäisen kerran porilaisilla on mahdollisuus tavata hänet klo 10.00 alkaen Petras Cafessa, jonne sovittu tilaisuus kestää noin puolitoista tuntia.

Iltapäivän työtapaamisten yhteydessä Leppäsen ohjelmaan kuuluu muun muassa vierailu Satakunnan Kansassa sekä lounas Suomalaisella klubilla kaupungin edustajien kanssa.

Sen jälkeen Keski-Porin kirkossa alkaa klo 18.00 Piispan iltahetki, jonka päätteeksi iltakahvin aikana haluakkailla on jälleen mahdollisuus tavata piispaa.

Edellisen kerran Leppänen vieraili piispan ominaisuudessa Porissa SuomiAreenan yhteydessä heinäkuussa.