Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Kruus hakee oikaisua Meri-Porin kirkkoherranvaaliin

10.7.2021 17.49

Meri-Porin seurakunnan vt. kirkkoherra Tuija Kruus on hakemassa oikaisua seurakunnan taannoiseen kirkkoherranvaaliin.

Meri-Porin seurakuntaneuvosto valitsi tiistaina 22. kesäkuuta pidetuyssä vaalissa Eurajoen johtatavan kappalaisen Samu Revon uudeksi kirkkoherraksi. Hän sai seitsemän ja Kruus neljä ääntä sekä kenttärovasti Timo Waris yhden äänen.

Kruus katsoo oikaisuvaatimuksessaan, että vaalin valmistelussa on tapahtunut menettelytapa- ja asiavirheitä, joten seurakuntaneuvoston tulisi kumota vaali ja käynnistää uuden vaalin valmistelutoimet.

Kruusin oikaisuvaatimusaikeesta kertoi ensimmäisenä Satakunnan Kansa.