Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Porin Kirkkosanomien vanhat vuosikerrat digitalisoitu jo vuoteen 1975 saakka

8.7.2021 13.42

Porin Kirkkosanomien arkistovuosikerroista ovat julkaisuvuorossa vuosikerrat 1974 ja 1975. Poikkea tutustumaan kyseisiin vuosikertoihin sivustolla https://porinkirkkosanomat.fi.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Vuoden 1974 ensimmäisessä numerossa suunnattiin jo katse syksyllä järjestettäviin seurakuntavaaleihin otsikolla ”Joutoaika karttaa luottamushenkilöitä”.

Jutussa haastateltiin kahta pitkän linjan luottamushenkilöä, Sirkka Liisa Hämäläistä ja Jorma Vaajakaria.

Tässä kohtaa Kirkkosanomat väläytti myös sangen modernia otetta juttukuvitukseen ilmeikkäillä haastateltavien kuvasarjoilla.

Vanhojen vuosikertojen digitointi etenee koko ajan ja seuraavaksi lukijoille tulevat tarjolle vuosikerrat 1976-1978.