Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Kirkkosanomien vuosikerrat 1971 ja 1972 nyt nähtävillä sähköisinä versioina

24.6.2021 13.44

Porin Kirkkosanomien arkistolehtien digitaalisessa julkaisussa on nyt siirrytty 1970-luvulle, ja näinä päivinä lukijoiden nähtäville ovat tulleet vuosikerrat 1971 ja 1972.

Taloudellisista syistä johtuneen parin vuoden katkon jälkeen lehti jatkoi elämäänsä keväällä 1971. Kyseisen vuoden kesänumerossaan Kirkkosanomat muun muassa esitteli kirkkovaltuuston nuijan kopautuksella päätetyn Teljän uuden kirkon/toimintakeskuksen rakentamista.

Uutisessa todetaan, että vuosikausien suunnittelun tuloksena uudisrakennuksen koko pienenisi puoleen alkuperäiskaavailuista, mutta silti se tarjoaisi valmistuessaan hyvät puitteet seurakunnan vireälle toiminnalle.

Nyt digitoituja vanhoja vuosikertoja pääsee lukemaan nettiosoitteesta https://porinkirkkosanomat.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.