Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Samu Repo äänestettiin Meri-Porin uudeksi kirkkoherraksi

22.6.2021 19.19

Meri-Porin seurakuntaneuvosto on hetki sitten päättyneessä kokouksessaan valinnut äänestyksen jälkeen Eurajoen seurakunnan johtavan kappalaisen, teologian maisteri Samu Revon, 46, Meri-Porin uudeksi kirkkoherraksi.

Hän sai äänestyksessä seitsemän, Meri-Porin vs. kirkkoherra Tuija Kruus neljä ja kenttärovasti Timo Waris yhden äänen ja tuli näin valituksi jo ensimmäisellä kierroksella.

Valinnassa käytettiin apuna myös soveltuvuustestejä.

Helsingissä syntynyt Repo on aikanaan työskennellyt Länsi-Porissa ja Noormarkussa seurakuntapastorina yhteensä yli kymmenen vuoden ajan. Hän on myös kuntaliitoksen myötä lakkautetun Luvian seurakunnan entinen kirkkoherra.

Mainitun kolmen ehdokkaan lisäksi Meri-Porin kirkkoherraksi olivat ehdolla Keski-Porin kappalainen Pasi Virta ja Rauman seurakuntapastori Ilkka Riihimäki.