Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Kuvassa kaatunut hautakivi sekä revityt kukkaset. Käppärän hautausmaalla muun muassa kaadettiin muistomerkkejä ja revittiin kukkia.

Ilkivaltaa Käppärän hautausmaalla

9.6.2021 12.52

Käppärän hautausmaalla on tehty tuhotöitä tiistai yönä.

Viime yönä, 8.6.2021, Käppärän hautausmaalla on tehty ilkivaltaa. Muistomerkkejä on kaadettu, haudoilla olleita lyhtyjä on rikottu sekä kukkia on revitty.

Ikityön tekijä tai tekijät eivät ole tiedossa - jos sinulla on asiasta näköhavaintoja, otamme vihjeet kiitollisina vastaan: Teemu Kiviharju, teemu.kiviharju@evl.fi tai 0400 309 745