Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Yhtymän poistosuunnitelmaan muutoksia ensi vuoden alusta lukien

2.6.2021 18.28

Porin yhteinen kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyisi uuden poistosuunnitelman seurakuntayhtymää varten.

Näkyviä muutoksia on tulossa muutamaan kohtaan. Taseeseen merkittävän käyttöomaisuuden aktivointirajaksi ehdotetaan nykyisen 8 400 euron sijaan 10 000 euroa. Muutoksia ehdotetaan myös aikoihin kahden poistoryhmän osalta. Ensinnäkin, seurakuntatalon investointien poistoaika lyhenisi 32 vuodesta 20 vuoteen. Toiseksi, hallinto- ja laitosrakennusten poistoaika niinikään lyhenisi 30 vuodesta 20 vuoteen.

Suunnitelman, jonka pohjana on Kirkkohallituksen virastokollegion seurakuntayhtymille ja seurakunnille tarkoitetut taloushallinnon uudet ohjeet, olisi tarkoitus astua voimaan ensi vuoden alusta lukien.