Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Seurakuntayhtymässä rahankeräys diakonisen avustustoiminnan hyväksi

2.6.2021 18.15

Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä järjestetään rahankeräys diakonisen avustustoiminnan hyväksi. Tämän puitteissa toimintayksiköt voivat kerätä koko ajan rahaa diakonia-avustuksiin, joko yleisesti tai avustuskohteisiin.

Toimintayksiköille annetaan tätä varten tarpeelliset toimintayksikkökohtaiset keräystiedot.

Poliisihallitus myönsi seurakuntayhtymälle toistaiseksi voimassa olevan rahankeräysluvan 23.10.2020 alkaen. Seurakunnat voivat järjestää keräyksiä diakoniseen avustustoimintaan.

Yhteinen kirkkoneuvosto päätti rahankeräyksen järjestämisestä kokouksessaan keskiviikkona.