Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Yhtymän henkilöstölle ylimääräinen vapaapäivä korona-ajan jaksamisesta ja työnteosta

2.6.2021 18.02

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yksiköiden henkilöstö saa ylimääräisen vapaapäivän huomiointina ja kiitoksena korona-ajan jaksamisesta ja työnteosta, koska viime vuoden alussa alkanut koronapandemia on muuttanut seurakunnissa ja toimintayksiköissä tehtävää työtä kokonaisvaltaisesti.

Vapaapäivän saavat kaikki ne, joilla on ollut voimassa oleva palvelussuhde 31.12.2020.

Palkallinen vapaapäivä on pidettävä kuluvan vuoden loppuun mennessä ja ajankohta on sovittava esimiehen kanssa. Vapaapäivän ajaksi ei voida palkata sijaista.

Yhteinen kirkkoneuvosto teki asiasta yksimielisen päätöksen kokouksessaan keskiviikkona.