Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Seurakuntien tilaisuudet voidaan hoitaa ilman henkilömäärärajoituksia

2.6.2021 15.21

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on kumonnut uudella päätöksellään aiemman päätöksensä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamisesta Satakunnan kuntien alueella.

Tiloissa tulee noudattaa turvavälejä. Käsien pesemiseen tai desinfiointiin tulee tarjota mahdollisuus. Tilaisuuksiin osallistuville ja tiloissa asioiville suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä. Tilaisuuksiin saa tulla vain täysin terveenä. Tämä koskee myös työntekijöitä ja kirkollisten toimitusten osallistujia.

Turvavälien varmistamiseksi on noudatettava seurakunnan jokaiseen tilaan määriteltyä enimmäisosallistujamäärää.

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69911011Linkki avautuu uudessa välilehdessä