Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Hautainhoitorahastolla hyvä vuosi 2020

27.5.2021 10.41

Porin ev. lut. seurakuntayhtymän hautainhoitorahaston tilikauden tulos on ylijäämäinen runsaat 123 000 euroa, joka pääosaltaan johtui henkilöstömenoarvion alituksesta ja hyvistä rahoitustuotoista.

Hautainhoitorahaston tulot ylittivät talousarvion 0,5 prosentilla.

Toimintakulut alittivat talousarvion lähes viidenneksen. Henkilöstökulut alittivat talousarvion 14 prosentilla. Henkilöstömenojen osuus kaikista menoista oli 73 prosenttia.

Porin yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi tilinpäätöksen yksimielisesti keskiviikkoisessa kokouksessaan.