Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Rajantarkistukset viipyvät koronan takia

26.5.2021 21.49

Keski-Porin ja Porin Teljän seurakuntaneuvostot ovat valmistelleet mahdollisia rajamuutoksia, mutta koronapandemiatilanteen vuoksi ei tässä vaiheessa ole ollut mahdollisuuksia järjestää seurakuntakuulemisia.

Asia oli esillä Porin yhteisessä kirkkovaltuustossa keskiviikkona.

Ajatus Porin seurakuntien mahdollisista rajantarkistuksesta syntyi kaksi vuotta sitten kokoomuksen ryhmässä valtuutettu Antti Pekolan idean pohjalta. Kaikilla Porin seurakunnilla on ollut mahdollisuus tarkastella rajojaan ja tehdä oikomisia yhteisen sopimisen pohjalta, mutta vain Keski-Porin ja Teljän osalta asiassa on nähty tarpeelliseksi edetä konkretian asteelle.