Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Leena Pekola yksimielisesti Porin aluekeskusrekisterin johtajaksi

26.5.2021 21.35

Vuoden alusta toimintansa aloittaneen Porin aluekeskusrekisterin johtajaksi on valittu rekisterinhoitaja, tradenomi (YAMK) Leena Pekola.

Virkaan haki yhteensä kuusi henkilöä, joista haastatteluihin pääsivät Pekolan lisäksi Nina Roiha ja Hannu Tomperi.

Pekolan valintaa esitti yksimielisesti Porin seurakuntien yhteinen kirkkoneuvosto. Valinnan teki yksimielisesti Porin seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto tänään keskiviikkoiltana.

Aluekeskusrekisteri on uusi virasto, joka hallinnoi 15 seurakunnan jäsentietoja ja niihin liittyviä palveluita. Virasto korvasi aiemman Porin keskusrekisterin, joka hoiti Porin seurakuntien rekisteritietoja.