Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Teljän kirjallisuuspäivät jää tauolle

26.5.2021 14.15

Teljän kirjallisuuspäivät jää määrittelemättömälle tauolle. Luvassa on kuitenkin jonkinlaista kirjallisuuteen liittyvää toimintaa ja teemailtoja.

Tiedotusta asiasta seuraa syksyllä. Nyt samalla poistuu eetteristä myös Teljän kirjallisuuspäivien Facebook-sivu.