Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Meri-Poriin pyrkivistä Kruus, Repo ja Waris lähetetään testeihin

23.5.2021 19.53

Meri-Porin seurakunnan seurakuntaneuvosto päätti tänään sunnuntaina pitämässään kokouksessa lähettää Psykologitiimin Päämäärä Oy:n laajaan avainhenkilöstön soveltuvuustutkimukseen Meri-Porin vt. kirkkoherran Tuija Kruusin, Eurajoen johtavan kappalaisen Samu Revon ja kenttärovasti Timo Wariksen.

Psykologitiimin Päämäärä Oy:n edustajat selvittävät testien tuloksia seurakuntaneuvostolle keskiviikkona 9. kesäkuuta.

Uusi kirkkoherra on määrä valita tiistaina 22. kesäkuuta.