Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Pomarkun kirkon muutossuunnitelmat taas prosessissa

12.5.2021 19.26

Pomarkun uuden kirkon muutossuunnitelmat ovat menossa eteenpäin. Porin yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi muutossuunnitelmat keskiviikkona ja tämän jälkeen ne menevät kirkkovaltuustoon ja sieltä sitten taas Kirkkohallitukseen.

Kierros piti ottaa uusiksi sen jälkeen, kun huomattiin, että Noormarkun seurakuntaneuvosto oli unohtunut omasta käsittelyvuorostaan.