Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Korona vaikuttanut tulo- ja menorakenteeseen

12.5.2021 19.23

Koronapandemialla on ollut vaikutusta Porin ev.lut. seurakuntayhtymän tulo- ja menorakenteeseen alkuvuonna. Toimintatuloja on kertynyt keskimääräistä tasoa vähemmän 290 000 euroa. Henkilöstömenot ovat alittuneet tasaiseen kertymään verrattuna yli 430 000 euroa ja muut kuin henkilöstömenot 425 000 eurolla.

Viime vuoden ensimmäiseen neljännekseen verrattuna toimintatulot ovat vähentyneet yhden prosentin ja henkilöstömenot neljä prosenttia. Toimintamenot ovat alentuneet yhteensä 6,6 prosenttia eli 217 000 euroa. Kirkollisveron tuotto on 132 000 euroa parempi kuin vuosi sitten.

Kaikkiaan seurakuntayhtymän ensimmäisen neljänneksen tulos on kasvanut yli puolet vuodentakaiseen nähden.

Porin yhteinen kirkkoneuvosto merkitsi asian tiedokseen keskiviikkona.