Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Lahjoitusrahastoissa vuoden lopussa 364 000 euroa

12.5.2021 19.11

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän lahjoitusrahastoissa oli vuoden lopussa varoja kaikkiaan 364 000 euroa. Vuoden aikana varat vähenivät vajaalla 13 000 eurolla.

Uusia lahjoitusvaroja koitui Teljän seurakunnalle. Lavian seurakunnan lahjoitusvarat siirtyivät yhdistymisen tuloksena Noormarkun seurakunnalle kuluvan vuoden alusta.

Viime vuodelta ei lahjoitus- ja testamenttivarojen pääomille laskettu korkotuloa, koska korkotaso on hyvin alhainen.

Rahastoissa on pääsääntönä, että rahaston pääoman tuotto käytetään rahaston määräämään tarkoitukseen. Rahaston pääomaa ei käytetä.

Porin yhteinen kirkkoneuvosto merkitsi asian tiedoksi keskiviikkoisessa kokouksessaan.