Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Toimintakeskusten hinnastoihin joitain korotuksia ensi vuodelle

12.5.2021 18.20

Silokallion ja Junnilan tilojen käyttökorvauksiin ja pöytäliinojen käytöstä perittäviin korvauksiin tulee ensi vuoden alusta alkaen kahden prosentin korotukset. Sen sijaan seurakuntayhtymän perimistä maksuista on poistettu pikkubussin käyttömaksu, koska pikkubussin käyttö on lopetettu.

Muilta osin hinnastossa ei ole muutoksia.

Porin yhteinen kirkkoneuvosto päätti asiasta kokouksessaan keskiviikkona.