Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Minna Arolle vielä lyhyt lisä virkavapauteen

12.5.2021 17.55

Porin yhteinen kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan tänään keskiviikkona myöntää Kreikassa työskentelevälle Kylväjän lähetille Minna Arolle lyhyen, kahden kuukauden pituisen jatkon tämän virkavapaudelle seurakuntayhtymän kuurojen ja maahanmuuttajien diakoniatyöstä.

Aro aikoo käyttää syyskuun loppuun ulottuvan lisän siten, että hän kävisi vielä kiittämässä sekä kirkkoja että seurakuntalaisia heidän tuestaan rukouksin ja taloudellisesti. Lisäksi hän haluaisi Kreikassa ottaa osaa paikan päällä kesällä järjestettäviin leireihin.