Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Matti Mäntylä periaatteessa valmis Ristin tien ja Luther-näytelmän uudelleen ohjaamiselle

7.5.2021 12.13

Eläkkeellä oleva näyttelijä Matti Mäntylä on periaatteessa valmis ohjaamaan Ristin tien ja Luther-näytelmän uudelleen, jos vain oma kunto sen sallii. Hänen mielestään produktioiden lisäarvo kirkon kannalta on iso, joten niiden tekemistä uudelleen kannattaa harkita vakavasti.

Nykyään Helsingissä puolisonsa kanssa asuva ja uuteen Porin Kirkkosanomiin haastateltu Mäntylä on myös aikanaan toiminut seurakunnallisissa luottamustehtävissä Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä.

Toukokuun lehden pääsee netissä lukemaan osoitteessa https://www.kirkkoporissa.fi/tutki-uskoa/kirkkosanomatLinkki avautuu uudessa välilehdessä.