Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Porin Kirkkosanomien vuosikerta 1965 on digitalisoitu

28.4.2021 09.41

Porin Kirkkosanomien vuosikerta 1965 on nyt digitalisoitu, ja se on luettavissa osoitteen https://porinkirkkosanomat.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Kyseessä oli tynkävuosi, jolloin porilaisten omaa kirkkolehteä ilmestyi taloudellisten syiden vuoksi vain kolme numeroa.

Kirkollisessa mielessä Porissa tapahtui tuolloin kiinnostavia asioita, sillä esimerkiksi numero 2/1965 kertoo arkkipiispa Martti Simojoen vierailusta Porissa. Vierailun aikana Simojoki myös arvioi, että Porin Teljään tarvittaisiin välttämättä oma kirkko jo pelkästään alueen väestönkasvun vuoksi.