Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Porin Kirkkosanomien vuosikerta 1965 on digitalisoitu

28.4.2021 09.41

Porin Kirkkosanomien vuosikerta 1965 on nyt digitalisoitu, ja se on luettavissa osoitteen https://porinkirkkosanomat.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Kyseessä oli tynkävuosi, jolloin porilaisten omaa kirkkolehteä ilmestyi taloudellisten syiden vuoksi vain kolme numeroa.

Kirkollisessa mielessä Porissa tapahtui tuolloin kiinnostavia asioita, sillä esimerkiksi numero 2/1965 kertoo arkkipiispa Martti Simojoen vierailusta Porissa. Vierailun aikana Simojoki myös arvioi, että Porin Teljään tarvittaisiin välttämättä oma kirkko jo pelkästään alueen väestönkasvun vuoksi.