Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Tomperi ja Virta tuuraavat toisiaan "ristiin" Kokemäellä ja Raumalla

27.4.2021 13.51

Kokemäen kirkkoherra Hannu Tomperi aloittaa toukokuun alussa työt Rauman seurakunnan vt. kirkkoherrana.

Tomperi hoitaa virkaa kunnes Rauman uudeksi kirkkoherraksi valittu Valtteri Virta aloittaa työnsä elokuun alussa. Virta valittiin Rauman kirkkoherraksi 15. huhtikuuta järjestetyssä kirkkoherranvaalissa.

Virta seuraa tehtävässään kesäkuussa virallisesti eläkkeelle jäävää kirkkoherra Henry Liivolaa.

Virta ottaa virkansa vastaan vasta elokuun alussa, sillä hän on sitoutunut hoitamaan vs. kirkkoherran virkaa Kokemäen seurakunnassa heinäkuun loppuun.

Virta aloitti Kokemäellä vs. kirkkoherrana viime lokakuussa, kun kirkkoherra Hannu Tomperi jäi virkavapaalle.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Satakunnan Kansa.