Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Pomarkun kirkon muutossuunnitelmat uudelleen päättävien elinten käsittelyyn

21.4.2021 19.53

Tänä keväänä sata vuotta täyttäneen Pomarkun uuden kirkon muutossuunnitelmat joudutaan tuomaan Noormarkun seurakuntaneuvoston käsittelyyn, koska se on jäänyt epähuomiossa kuulematta asiassa. Samalla aiempi päättävien elinten kuulemiskierros on otettava alusta alkaen uusiksi Porin ev.lut. seurakuntayhtymässä.

Kirkkojärjestys ei anna asiassa tulkinnanvaraa, joten hanke tuodaan uudelleen käsiteltäväksi.

Pomarkun seurakunnan kiinteistöstrategiassa vuosille 2018-2021 on kirkon osalta lähtökohtana ollut kirkkotilan toiminnallisen ja yhteisöllisen käytön lisääminen sekä jumalanpalveluselämän mahdollisuuksien lisääminen sekä muiden tilaisuuksien järjestäminen kirkossa.