Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Pekolaa esitetään Porin aluekeskusrekisterin johtoon

21.4.2021 19.40

Tänään kokoontunut Porin yhteinen kirkkoneuvosto esittää yksimielisesti toukokuun lopulla kokoontuvalle kirkkovaltuustolle, että Porin seurakuntayhtymän keskusrekisterin rekisterinhoitaja, tradenomi (YAMK) Leena Pekola valittaisiin vuoden alussa perustetun Porin aluekeskusrekisterin johtajaksi.

Johtajan virkaa haki kaikkiaan kuusi henkilöä, joista haastatteluun kutsuttiin kolme hakijaa.

Aluekeskusrekisteri vastaa seurakunnille ja seurakuntayhtymille kuuluvasta kirkkolain 16. luvun ja kirkkojärjestyksen 16. luvun mukaisesta kirkonkirjojen pitämisestä siihen liittyneiden sopijaseurakuntien puolesta.