Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Porin Kirkkosanomien vuosikerta 1964 nyt digitaalisessa muodossa

21.4.2021 12.06

Porin Kirkkosanomien vuosikerta 1964 on nyt julkaistu verkossa, ja on luettavissa osoitteen https://porinkirkkosanomat.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Vuosikerrassa on muun muassa kuvaa Keski-Porin kirkossa helluntain 1964 konfirmaatiosta, jossa oli ensimmäistä kertaa käytössä uudet, valkoiset albat. Kankaan oli lahjoittanut Porin Puuvilla ja ompelutyön suoritti ammattikoulun ompeluluokka.

Porin oman kirkkolehden digitalisointi etenee koko ajan ja lisää vanhoja vuosikertoja tulee jatkuvasti lukijoiden ulottuville.